Beste 5 hotels in Eskilstuna

Centrumrivier Eskilstunaån met industrieel erfgoed (Beeld © Marcel Burger)

Centrumrivier Eskilstunaån met industrieel erfgoed (Beeld © Marcel Burger)

1 maart 2012 | De regio rond Stockholm kent behalve de Zweedse hoofdstad nog vier andere, leuke steden binnen circa een uur reistijd. Bezoek je Eskilstuna, dan hebben wij alvast de beste 5 overnachtingslocaties voor je verzameld.

Het stadshart van Eskilstuna heeft slechts 61.000 inwoners, maar je vindt er alles wat je van een stad mag verwachten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de oude koopmannenstraat op de noordoever, struin langs de rivier of bezoek het leuke Parken Zoo.

Natuurlijk kun je op en neer naar Stockholm met de trein, maar je ervaart Eskilstuna pas echt, als je er ook een nachtje blijft. Dit zijn onze vijf overnachtingstips.

© 2012 Marcel Burger voor Wereldwijzerzweden.net